Categorieën
 
Aanbevolen
 

Inbouw specialist

 

Dennis Vollenga Technische Dienst is dé inbouw specialist. 

 

Wanneer uw inbouwapparatuur aan vervanging toe is wilt u niet alleen een juist advies, maar ook dat deze vakkundig wordt ingebouwd. En het liefst met de beste service.

Bij Dennis Vollenga Technische Dienst is dat mogelijk.

 

Hoe gaan wij te werk:

Wij komen bij u thuis om de situatie te bekijken, te meten en u te adviseren. Ons uitgangspunt is dat  u een apparaat kiest dat aan uw wensen voldoet en waar u vele jaren plezier van zult hebben. Wij weten namelijk precies wat er te koop is van onze merken en wat de voor en nadelen zijn van de verschillende productspecificaties. 

Als servicepartner van Miele en Bosch beschikken wij over de mogelijkheid een zeer breed assortiment aan u voor te leggen. Ook kunnen wij, indien nodig, zelf de service verlenen.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunnen wij deze meestal binnen twee of drie werkdagen vakkundig in uw keuken installeren. Hierbij zijn veiligheid en netheid zeer belangrijke aspecten.

Na het installeren van uw nieuwe apparatuur geven wij u een duidelijke uitleg van de werking. Bovendien stellen wij alle functies voor u in zodat het apparaat gelijk gebruiksklaar is. Het verpakkingsmateriaal en uw oude apparaat voeren wij netjes voor u af.

Mocht u achteraf toch nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard ook voor u klaar. Wij komen indien nodig nog eens bij u terug om uitleg te geven of een instelling te wijzigen.

 

Duurzaamheid en milieu:

Wij leveren uitsluitend de merken Miele en Liebherr.

Voor deze merken hebben wij gekozen omdat wij duurzaamheid en het sparen van het milieu belangrijk vinden. Miele apparatuur wordt zelfs geproduceerd voor een technische levensduur van 15 tot 20 jaar en dat is tegenwoordig uniek. Dat wil ook zeggen dat Miele het langst zijn vervangingsonderdelen levert in tegenstelling tot veel andere merken die na enkele jaren al vaak geen onderdelen meer leveren.

Vanzelfsprekend geldt het bovenstaande ook voor onze vrijstaande apparaten.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Wij zijn u graag van dienst.